De leukste kinderactiviteiten om zelf te organiseren

vrolijk rennende kinderen

lieveheersbeestje 01

lieveheersbeestje 02Kinderdoeplein is officieel gestart op 1 maart 2015. De site is onderdeel van Bijzonderfeestje.nl, een webwinkel met pakketten voor kinderfeestjes. Ik merkte dat er vanuit de buitenschoolse opvang ook behoefte was aan de speurtochten en levend ganzenbord die ik via Bijzonderfeestje verkocht. Vandaar dat de gedachte ontstond om een aparte site op te richten voor iedereen die met kinderen werkt.

De bestanden worden hier digitaal aangeboden, zodat u de hoeveelheid materiaal kunt printen die u nodig heeft. Daarnaast kunt u bij ons op rekening bestellen. Dit is alleen mogelijk voor bedrijven/instellingen.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe activiteiten? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op facebook. Het kinderdoeplein is nog volop in ontwikkeling. Ervaart u problemen of heeft u suggesties voor ons? Neem dan contact met ons op, we horen het graag!

Ik wens u veel plezier met alle activiteiten!

Sandra Solleveld
Eigenaresse Kinderdoeplein 

Contactgegevens:

Uw vragen en opmerkingen ontvangen wij het liefst per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op werkdagen ontvangt u vrijwel altijd binnen een paar uur een reactie.

De Hallen 6, 9723 TW Groningen
Postadres: Spinelstraat 23, 9743 HS Groningen

050-3644274
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel 1125688.

Kinderdoeplein is onderdeel van Bijzonderfeestje.nl