De leukste kinderactiviteiten om zelf te organiseren

vrolijk rennende kinderen

icon thema

In dit 'thema tijdmachine' pakket zitten tien uiteenlopende thema-activiteiten, waarmee de kinderen op reis kunnen met de tijdmachine. Ze nemen een kijkje in het heden, verleden en de toekomst.

Met dit tijdmachine pakket organiseert u tien leuke, afwisselende en uitdagende thema-activiteiten voor een groep kinderen. Er is gekozen voor een uiteenlopende mix van activiteiten. U kunt het pakket als basis gebruiken voor de organisatie van een themaweek, projectclub, vakantieweek en nog vele andere activiteiten. Dit allemaal als thema tijdmachine pakket. 

De download thema tijdmachine bestaat uit 56 pagina's en bevat een uitgebreid draaiboek en daarnaast een uitgebreide bijlage met elf verschillende sjablonen. In dit thema zit het levend ganzenbord Tijdperken (t.w.v. € 9,95) verwerkt. Deze krijgt u gratis bij deze download.

Naast de tien uitgewerkte activiteiten bevat het draaiboek ook tips voor themamaaltijden, themaspelletjes en themaknutsels.

Deze download kunt u gebruiken voor een vakantieprogramma. U kunt de speurtocht Ga mee op drakenjacht dan met dit thema combineren.

Download thema tijdmachine

U kunt het bestand met thema-activiteiten hieronder downloaden/bestellen voor € 14,95.

------------------------------------------------

Met ideal betalen

Thema tijdmachine

Achteraf betalen

U ontvangt het thema tijdmachine pakket binnen 1 werkdag per e-mail. Alleen voor bedrijven/instellingen!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com