De leukste kinderactiviteiten om zelf te organiseren

vrolijk rennende kinderen

icon thema

Met deze download organiseert u zelf tien activiteiten in het thema Griezelen, waarmee de kinderen op bezoek kunnen in het griezelrijk. Ze maken kennis met alle bewoners zoals: dracula, heksen, tovenaars en vampiers.

In het draaiboek vindt u knutselactiviteiten, spelletjes, kookactiviteiten, experimenten en activiteiten als Griezelwinkel maken en verkleden. Kortom: voor elk wat wils.

De download bestaat uit 72 pagina's en bevat een uitgebreid draaiboek en daarnaast een uitgebreide bijlage met maar liefst negentien verschillende sjablonen. In die sjablonen vindt u brieven om de activiteit in te leiden, diploma's ter afsluiting, knutselsjablonen (bv een prijslijst voor de winkel en rietjes+placemats maken), scorekaarten voor de spelletjes en nog veel meer. Naast de tien uitgewerkte activiteiten bevat het draaiboek ook tips voor themamaaltijden, themaspelletjes en themaknutsels.

Deze download kunt u gebruiken voor een vakantieprogramma. Het is leuk om het thema dan af te sluiten met de speurtocht van Heksje Pierewiet en tovenaar Knollebol.

U kunt het bestand met thema-activiteiten  hieronder downloaden/bestellen voor  € 14,95.

------------------------------------------------

Met ideal betalen

button kinderdoeplein

Achteraf betalen

U ontvangt het product binnen 1 werkdag per e-mail. Alleen voor bedrijven/instellingen!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com