De leukste kinderactiviteiten om zelf te organiseren

vrolijk rennende kinderen

icon thema

Thema circus activiteiten. Kinderen testen met deze activiteiten het lesprogramma van de circusopleiding. Ze maken kennis met clowns, dierentemmers, goochelaars en nog veel meer.  Met dit thema circus pakket organiseert u negen leuke, afwisselende en uitdagende thema-activiteiten voor een groep kinderen. Er is gekozen voor een uiteenlopende mix van activiteiten. U kunt het pakket als basis gebruiken voor de organisatie van een themaweek, projectclub, vakantieweek en nog vele andere activiteiten.

Thema circus

De thema circus download bestaat uit 74 pagina's en bevat een uitgebreid draaiboek en daarnaast een uitgebreide bijlage met vijftien verschillende sjablonen. In die sjablonen vindt u brieven om de activiteit mee in te leiden, diploma's om de activiteit af te sluiten, scorekaarten, spelkaarten, kleurplaatjes, sjablonen en nog veel meer. Hiermee heb jij het thema helemaal compleet en kun je hier zelf mee aan de slag.

Naast de tien uitgewerkte activiteiten bevat het draaiboek ook tips voor themamaaltijden, themaspelletjes en themaknutsels. Alles om uw circus thema compleet te maken. Dit is echt een prachtig thema waarin kinderen hun energie helemaal kwijt kunnen. Dit wordt een thema dat de kinderen niet snel zullen vergeten.

Deze download kunt u gebruiken voor een vakantieprogramma. Het is leuk om het thema dan af te sluiten met het organiseren van een echte circusvoorstelling.

Download Thema Circus

U kunt het bestand met thema-activiteiten hieronder downloaden/bestellen voor € 14,95.

------------------------------------------------

Met ideal betalen

Thema Circus

Achteraf betalen

U ontvangt het thema circus binnen 1 werkdag per e-mail. Alleen voor bedrijven/instellingen!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com