De leukste kinderactiviteiten om zelf te organiseren

vrolijk rennende kinderen

icon speurtochten

Speurtocht kinderfeestjeSpeurtocht kinderfeestje nodig? Speurtochten vinden kinderen vrijwel altijd leuk om te doen. Maar een speurtocht bedenken en uitzetten is altijd veel werk en het is lastig om zelf idee├źn te bedenken. Het uitzetten zult u nog zelf moeten doen, maar de speurtocht kunt u hier direct downloaden. Dit is de oplossing voor een kinderspeurtocht. Op deze manier zorgt u voor een geslaagd kinderfeestje waar u zelf niet al te veel werk van heeft. 

Speurtochten kinderfeestje

We hebben ontzettend veel verschillende speurtochten voor kinderen van alle leeftijden. Een kinderspeurtocht voor elke doelgroep dus. Of het nu gaat om jongens die een kapitein haak speurtocht willen doen of een kinderfeestje voor meisjes met de bloemenfee. Wij hebben voor elk kinderfeestje een prachtige speurtocht dit zorgt voor een onvergetelijke middag of avond.

Het bestand voor de speurtocht bestaat uit het verhaal van de speurtocht, nummers om langs de route te hangen, opdrachtkaarten, diploma's voor de kinderen en alle andere zaken (raadsels/toverspreuken) die u nodig heeft voor de tocht. We hebben een speurtocht voor kinderen van alle leeftijden. 

Bekijk hieronder alle mogelijkheden die je kunt downloaden. 

Speurtocht kinderen

Speurtochten 4-6 jaar

Speurtochten 5-7 jaar

Speurtocht 6-8 jaar

Speurtocht 7-10 jaar