De leukste kinderactiviteiten om zelf te organiseren

vrolijk rennende kinderen

icon levend ganzenbord

ganzenbordLevend ganzenbord is een activiteit die erg leuk is om met kinderen te doen, maar die veel tijd kost om zelf te maken. Daarom bieden wij u levend ganzenbord aan in diverse thema's. Er zijn genoeg mogelijkheden om leuke levende gezelschapsspellen te doen. Zo krijgt u van ons alle levend ganzenbord opdrachten. Op deze manier kunt u zelf uw levend ganzenbord maken. 

Levend ganzenbord

Een levend ganzenbord bestaat uit 45 velden. Hierin zitten velden met alleen een nummer, velden met een ganzenbordopdracht (de put, nog een keer gooien, beurt overslaan e.d.) en velden met een opdracht of vraag in het thema. Dit maakt levende gezelschapsspelen ontzettend leuk om te doen. Met dit pakket heb je het spel compleet met opdrachten en instructies. Je hebt dus alle benodigdheden. Zo kun jij ganzenbord zelf maken en spelen.

Het ganzenbord bestaat uit 45 A4-tjes. Deze hangt u op in een parcours. De kinderen gooien met een dobbelsteen en lopen langs het parcours. Als ze op een veld met een opdracht of vraag terechtkomen, dan doen ze die opdracht of beantwoorden de vraag. Daarna mogen ze verder.

Levende gezelschapsspellen

Wij hebben diverse levende gezelschapsspelen in ons assortiment. Waaronder veel verschillende versies van levend ganzendbord. De meeste ganzenborden zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 6 t/m 10 jaar. Ze bevatten verschillende leuke opdrachten en uiteraard een instructieboekje.

Thema's levend ganzenbord

Een greep uit onze thema's voor levend ganzendbord. Met speciale opdrachten voor het thema. U hoeft het dus niet zelf te maken en kunt het levende gezelschapsspel via ons bestellen.

Kijk ook eens bij onze super leuke speurtochten, thema middag, thema week of andere kinderactiviteiten