De leukste kinderactiviteiten om zelf te organiseren

vrolijk rennende kinderen

icon thema

Direct downloaden = direct aan de slag! 

Buitenschoolse activiteiten die je direct kunt downloaden! Bekijk hieronder de mogelijkheden voor alle kinderactiviteiten. 

  • Compleet uitgewerkte buitenschoolse activiteiten
  • Creatieve vakantieprogramma's
  • Flexibel inzetbaar
  • Lage investering

Kinderactiviteit knutselenVeel kinderen vinden knutselen leuk. In de rubriek "gratis" op deze website vindt u daarom gratis een paar kinderactiviteiten om met de kinderen te gaan knutselen. Deze knutselactiviteiten zijn in te passen in elk thema. Ga bijvoorbeeld een ansichtkaart maken, knutsel een fotolijstje of maak samen Memory.

kinderactiviteitenOrganiseert u regelmatig kinderactiviteiten? Kijk dan eens rond op het kinderdoeplein. U vindt hier allerhande kinderactiviteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Ideaal voor iedereen die zelf een leuke activiteit wil organiseren, maar op zoek is naar inspiratie.

Wilt u een leuke themaweek of themamiddag organiseren? Kijk dan eens naar onze themapakketten. We hebben pakketten met diverse activiteiten voor een middag, deze zijn ook erg geschikt om te gebruiken voor een kinderfeestje. Wilt u een hele week vullen met activiteiten? Dan hebben we ook een draaiboek met verschillende activiteiten voor een hele week.

vakantieprogramma BSOBent u op zoek naar inspiratie voor een leuk vakantieprogramma voor de BSO? Kijk dan eens bij de thema-activiteiten op het kinderdoeplein. Deze thema's bestaan uit losse activiteiten en zijn zeer geschikt om te gebruiken als vakantieprogramma voor een BSO. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het thema Tijdmachine.